Rotterdams Klimaatakkoord

Pitch jouw duurzame innovatie tijdens het eerste Klimaatcafé van het Rotterdams Klimaatakkoord!

Ben jij een (startende) ondernemer en heb je een mooi innovatief en duurzaam idee? Zie je kansen die ook te verbinden aan het Rotterdams klimaatakkoord? Misschien komt er wel een nieuwe klimaatdeal uit! Tijdens het eerste Klimaatcafé kun je je idee komen pitchen voor een groep bedrijven en instellingen van het Rotterdams klimaatakkoord. Een panel, bestaande uit professionals van het Rotterdams klimaatakkoord, zal reflecteren op je pitch. De tijd is rijp om je kansen te vergroten. Doe mee! Wil je je idee komen pitchen? Stuur dan voor 5 augustus een korte motivatie naar klimaatakkoordso@rotterdam.nl 

Waarom meedoen?

  • De mogelijkheid om je idee te presenteren aan de deelnemers van het Rotterdams Klimaatakkoord
  • Leg contact met Rotterdamse bedrijven, instellingen en de gemeente
  • Draag bij aan de klimaatdoelstellingen van Rotterdam
  • Wellicht leidt jouw pitch tot eventuele deelname aan het Rotterdams Klimaatakkoord in de vorm van een klimaatdeal, met mogelijke opschaling of financiering.

Duurzame innovatie
Wordt je pitch uitgekozen dan mag je hem presenteren tijdens het eerste Klimaatcafé op 9 september van 15.00-17.00 uur in Ahoy. Het thema: duurzame innovatie!
We kijken ernaar uit om daar te leren van alle gave innovaties en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij het niet missen? Zet deze datum dan nu alvast in je agenda!

Het Klimaatcafé is een side event van Recharge Earth op 8 en 9 september in Ahoy. Recharge Earth is hét platform voor professionals die zich bezighouden met de energietransitie.

Meer informatie:
www.recharge-earth.com
www.energieswitch010.nl

© Gemeente Rotterdam