Rotterdams Klimaatakkoord

Uitnodiging Klimaatcafé

We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het Rotterdams Klimaatakkoord maar elkaar weinig gezien. Daarom is het nu tijd om elkaar weer live te ontmoeten tijdens het eerste Klimaatcafé van het Rotterdams Klimaatakkoord!
 
Datum: Donderdag 9 september 2021
Tijdstip:  15.00 - 17.00 uur
Locatie: Ahoy - Dock 15
  Ahoyweg 10
  3084 BA Rotterdam
Duurzame innovatie
Tijdens het eerste klimaatcafé staat het thema duurzame innovatie centraal. Met een aantal pitches laten we zien hoeveel gave innovatieve ideeën er in Rotterdam zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan de doelstellingen van het Rotterdams Klimaatakkoord. 
Daarnaast is het natuurlijk ook tijd om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Mis het niet!
Meld je nu aan en zet deze datum alvast in je agenda.
Meld je hier aan

Pitch jouw duurzame innovatie
Ben jij een startende ondernemer en heb je een mooi innovatief en duurzaam idee? Zie je kansen die ook te verbinden aan het Rotterdams Klimaatakkoord? Misschien komt er wel een nieuwe klimaatdeal uit! Een panel, bestaande uit professionals van het Rotterdams Klimaatakkoord, zal reflecteren op je pitch. De tijd is rijp om je kansen te vergroten. Doe mee! 

Wil je je idee komen pitchen? Stuur dan voor 5 augustus een korte motivatie naar klimaatakkoordso@rotterdam.nl.
 
Recharge Earth
Het Klimaatcafé is een side event van Recharge Earth. Recharge Earth is hét platform voor professionals die zich bezighouden met de energietransitie. Tijdens het congres op 8 en 9 september komen verschillende partijen samen. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en gezamenlijk een nieuwe energietoekomst te verkennen. Wil je er meer over weten of je aanmelden voor het hele Recharge Earth event? Kijk op www.recharge-earth.com.
 
 

 
 

© Gemeente Rotterdam